Αγιοσ Παισιοσ Σοφα Λογια - Logoi Agios Gerontas Paisios Pater Paisios Profhteies Didaxes

Αγιοσ Παισιοσ Σοφα Λογια - Logoi Agios Gerontas Paisios Pater Paisios Profhteies Didaxes. Υπάρχουν πολλοί δυστυχώς στις ημέρες μας, που το παίζουν παΐσιοι και μέσα στο άγιον. Όποιος όμως δεν δίνει έστω και την λίγη αγάπη που έχει, είναι σαν να έχη ένα απλόχερο σπόρο, αλλά τον κρατάει. Με λόγια σοφά μέσα από αστεϊσμούς. Το θαύμα αυτό του γέροντος παϊσίου. Χρόνια πολλά έχω, προκοπή δεν έχω.

Ο αγιοσ παισιοσ και οι…συγχρονοι «παισιοι». Χρόνια πολλά έχω, προκοπή δεν έχω. Αχ αδερφοί μου, στους καιρούς αυτούς θα ψυχρανθεί η αγάπη των πολλών και θα υπάρξει θλίψης πολύ, επιθέσεις εθνών, μεταναστεύσεις λαών.ακαταστασία. Ισαακ ο συροσ (2) αγ. See more ideas about πίστη, χριστιανικά αποφθέγματα, θρησκεία.

Sofa Logia Agiwn Paterwn Youtube
Sofa Logia Agiwn Paterwn Youtube from i.ytimg.com
Οι προφητείες και οι διδαχές του αγίου παϊσίου τον είχαν χαρακτηρίσει από πολύ νωρίς στις καρδιές των πιστών άγιο. See more ideas about προσευχές, προσευχή, πίστη. Ισαακ ο συροσ (2) αγ. Εμένα η μητέρα μου έμαθε να λέω την ευχή. Χρόνια πολλά έχω, προκοπή δεν έχω. «βρε ευλογημένε μαζί πήγαμε στην άλλη ζωή και γυρίσαμε»! «η θυσία για το καλό του αρρώστου». Ἱερομονάχου ἰσαὰκ «βίος ὁσίου παϊσίου τοῦ ἁγιορείτου» ὁ γέροντας ἦταν μοναχὸς μὲ ἐκκλησιαστικὸ φρόνημα καὶ ἐκκλησιαστικὴ συνείδηση.

Εμένα η μητέρα μου έμαθε να λέω την ευχή.

Είχα καλέσει 2 ορθοπεδικούς γιατρούς στο σπίτι μου για να με εξετάσουν (τον κύριο γαλουζή και τον κύριο καλλικάτζαρο) οι οποίοι μου είπαν να βγάλω ακτίνες για να δουν το πρόβλημα που υπήρχε. Πάνω από 2 μήνες είχα ανυπόφορους πόνους στη μέση μου…. Αν ζητούμε κάτι από τον θεό, χωρίς να θυσιάζουμε και κάτι, δεν έχει αξία. Γεννήσεως του χριστού ψυρρή 7 ιουλίου, 2021 να γίνετε ραντάρ γιατί τα πράγματα ζορίζουν Για να αυξηθή η αγάπη, πρέπει να την δώσης. «βρε ευλογημένε μαζί πήγαμε στην άλλη ζωή και γυρίσαμε»! Εμένα η μητέρα μου έμαθε να λέω την ευχή. Όλα τα κακά αισθήματα, η ανασφάλεια, η απελπισία, η απογοήτευση, που πάνε να κυριεύσουν την ψυχή, φεύγουν με την ταπείνωση. Ιερά αγρυπνία για την εορτή του αγίου παϊσίου στον ι.ν. Το θαύμα αυτό του γέροντος παϊσίου. Η #προφητεία μας μιλάει για τα δεινά που έρχονται: 04/03/2013 in προσευχή, προφητείες, σοφά λόγια, ελλάδα, ελληνα ξύπνα, ορθοδοξία. Όλη αυτή η φροντίδα έπνιγε την ψυχή του.

Άγιε ιεράρχα, ομολογητά, διδάσκαλε της αληθείας και ανάργυρε ιατρέ λουκά, σοι κλίνομεν τα γόνατα της ψυχής και του σώματος και προσπίπτοντες τοις τιμίοις και ιαματικοίς λειψάνοις σου, σε παρακαλούμεν ως τα τέκνα τους πατέρας αυτών. Ρώτησε κάποιος ένα γέροντα, πόσα χρόνια έχει στο άγιο όρος και του απάντησε. Ισαακ ο συροσ (2) αγ. Υπάρχουν πολλοί δυστυχώς στις ημέρες μας, που το παίζουν παΐσιοι και μέσα στο άγιον. Πάνω από 2 μήνες είχα ανυπόφορους πόνους στη μέση μου….

H Profhteia Toy Geronta Paisioy Oi Toyrkoi 8a Kanoyn Mia Megalh Proklhsh Sthn Ellada News Gr
H Profhteia Toy Geronta Paisioy Oi Toyrkoi 8a Kanoyn Mia Megalh Proklhsh Sthn Ellada News Gr from www.news.gr
Περνάει πάρα πολύ γρήγορα και σημασία έχει, πού θα βρεθείς μετά. Δείτε τι ανακάλυψε ο χρήστης ntina dikon (ntinadikon) στο pinterest, τη μεγαλύτερη συλλογή ιδεών στον κόσμο. 04/03/2013 in προσευχή, προφητείες, σοφά λόγια, ελλάδα, ελληνα ξύπνα, ορθοδοξία. Η #προφητεία μας μιλάει για τα δεινά που έρχονται: Γεννήσεως του χριστού ψυρρή 7 ιουλίου, 2021 να γίνετε ραντάρ γιατί τα πράγματα ζορίζουν Η αγάπη του αγίου παΐσιου για όλο τον κόσμο είναι γνωστή. See more ideas about προσευχές, προσευχή, πίστη. «θεέ μου, σε παρακαλώ, κάνε καλά τον τάδε άρρωστο», χωρίς να κάνω κάποια θυσία, είναι σαν να λέω απλώς καλά λόγια.

Άγιε ιεράρχα, ομολογητά, διδάσκαλε της αληθείας και ανάργυρε ιατρέ λουκά, σοι κλίνομεν τα γόνατα της ψυχής και του σώματος και προσπίπτοντες τοις τιμίοις και ιαματικοίς λειψάνοις σου, σε παρακαλούμεν ως τα τέκνα τους πατέρας αυτών.

«αυτή την προσευχή να λέτε κάθε μέρα και ο θεός θα είναι πάντα δίπλα σας!». Η καθημερινότητα τρέχει και θα πρέπει να διαχειριστούμε σοφά και με συνετή λεβεντιά. Εφραιμ ο συροσ (2) αγ. «θεέ μου, σε παρακαλώ, κάνε καλά τον τάδε άρρωστο», χωρίς να κάνω κάποια θυσία, είναι σαν να λέω απλώς καλά λόγια. Ἱερομονάχου ἰσαὰκ «βίος ὁσίου παϊσίου τοῦ ἁγιορείτου» ὁ γέροντας ἦταν μοναχὸς μὲ ἐκκλησιαστικὸ φρόνημα καὶ ἐκκλησιαστικὴ συνείδηση. Σοφά λόγια χριστιανισμός συμβουλές για καλή υγεία προσευχές πνευματικότητα. See more ideas about προσευχές, προσευχή, πίστη. Δείτε τι ανακάλυψε ο χρήστης ntina dikon (ntinadikon) στο pinterest, τη μεγαλύτερη συλλογή ιδεών στον κόσμο. Ισαακ ο συροσ (2) αγ. «ετσι φεύγει η ανασφάλεια, η απελπισία και η κατάθλιψη». Η #προφητεία μας μιλάει για τα δεινά που έρχονται: Σήμερα και μας επιβεβαίωσε κατά γράμμα αυτά που μας είπε ο αγιοσ παισιοσ το 1993. Η απληστία είναι απληστία και πριν.

Η αγάπη του αγίου παΐσιου για όλο τον κόσμο είναι γνωστή. Η απληστία είναι απληστία και πριν. Γεννήσεως του χριστού ψυρρή 7 ιουλίου, 2021 να γίνετε ραντάρ γιατί τα πράγματα ζορίζουν 04/03/2013 in προσευχή, προφητείες, σοφά λόγια, ελλάδα, ελληνα ξύπνα, ορθοδοξία. Υπάρχουν πολλοί δυστυχώς στις ημέρες μας, που το παίζουν παΐσιοι και μέσα στο άγιον.

Sofa Logia Agiwn Gia Ton 8eo Kai Ton An8rwpo Triklopodia Triklopodia
Sofa Logia Agiwn Gia Ton 8eo Kai Ton An8rwpo Triklopodia Triklopodia from www.triklopodia.gr
Όποιος όμως δεν δίνει έστω και την λίγη αγάπη που έχει, είναι σαν να έχη ένα απλόχερο σπόρο, αλλά τον κρατάει. «θεέ μου, σε παρακαλώ, κάνε καλά τον τάδε άρρωστο», χωρίς να κάνω κάποια θυσία, είναι σαν να λέω απλώς καλά λόγια. «αυτή την προσευχή να λέτε κάθε μέρα και ο θεός θα είναι πάντα δίπλα σας!». See more ideas about προσευχές, προσευχή, πίστη. «βρε ευλογημένε μαζί πήγαμε στην άλλη ζωή και γυρίσαμε»! Σήμερα οι μεγάλοι θέλουν να παίρνουν πολλά λεφτά με λίγη δουλειά και οι μικροί να παίρνουν μεγάλους βαθμούς. Ανησυχούσε πολύ για το τι θα γίνει αύριο, τι θα γίνει μεθαύριο, τι τον περιμένει την επομένη εβδομάδα και τα λοιπά. Αχ αδερφοί μου, στους καιρούς αυτούς θα ψυχρανθεί η αγάπη των πολλών και θα υπάρξει θλίψης πολύ, επιθέσεις εθνών, μεταναστεύσεις λαών.ακαταστασία.

Ανησυχούσε πολύ για το τι θα γίνει αύριο, τι θα γίνει μεθαύριο, τι τον περιμένει την επομένη εβδομάδα και τα λοιπά.

Λόγοι | άγιος γέροντας παΐσιος | πάτερ παισιος προφητείες διδαχές. Δείτε τι ανακάλυψε ο χρήστης ntina dikon (ntinadikon) στο pinterest, τη μεγαλύτερη συλλογή ιδεών στον κόσμο. Υπάρχουν πολλοί δυστυχώς στις ημέρες μας, που το παίζουν παΐσιοι και μέσα στο άγιον. Νομίζουμε ότι αυτή η ζωή, δεν περνάει. See more ideas about προσευχές, προσευχή, πίστη. Σήμερα οι μεγάλοι θέλουν να παίρνουν πολλά λεφτά με λίγη δουλειά και οι μικροί να παίρνουν μεγάλους βαθμούς. Η καθημερινότητα τρέχει και θα πρέπει να διαχειριστούμε σοφά και με συνετή λεβεντιά. Ο αγιοσ παισιοσ και οι…συγχρονοι «παισιοι». Γεννήσεως του χριστού ψυρρή 7 ιουλίου, 2021 να γίνετε ραντάρ γιατί τα πράγματα ζορίζουν Υπάρχουν πολλοί δυστυχώς στις ημέρες μας, που το παίζουν παΐσιοι και μέσα στο άγιον. Η αγάπη του γέροντα παισιου για όλο τον κόσμο είναι γνωστή.ο γέροντας έχει βοηθήσει πλήθος ανθρώπων και πριν και μετά την κοίμησή του. Πάνω από 2 μήνες είχα ανυπόφορους πόνους στη μέση μου…. Όλη αυτή η φροντίδα έπνιγε την ψυχή του.

Είχα καλέσει 2 ορθοπεδικούς γιατρούς στο σπίτι μου για να με εξετάσουν (τον κύριο γαλουζή και τον κύριο καλλικάτζαρο) οι οποίοι μου είπαν να βγάλω ακτίνες για να δουν το πρόβλημα που υπήρχε αγιοσ παισιοσ. Έτσι, θέλω να πω, γίνεται και με την αγάπη.

0 Response to "Αγιοσ Παισιοσ Σοφα Λογια - Logoi Agios Gerontas Paisios Pater Paisios Profhteies Didaxes"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel